TIPS TEROKA DONGENG 'JERAWAT'

(^^)KISAH DONGENG SI KECIL yang MENAKUTKAN(^^)
jom ikuti 'KISAH DONGENG' jerawat~~~
  • KISAH DONGENG part 1
Mengambil pil-pil untuk kulit boleh membantu kulit berjerawat jadi lebih sihat???
hahaha..jawapannya ialah ---> tiada penyelidikan saintifik yang membuktikan pil atau vitamin untuk kulit boleh mengubati masalah kulit . Jalan yang terbaik ialah mengamalkan pemakanan berkhasiat dan makan pada masa yang tetap untuk pastikan semua nutrien yang diperlukan oleh badan adalah dalam kadar yang mencukupi.

  • KISAH DONGENG part 2
Jerawat disebabkan oleh memakan coklat???
Siapa setuju sila angkat kening macam saya ^_^
NO NO NO NO NO NO....Ahli sains 'calling2' bagitahu saya bahawa makan coklat (tiba-tiba teringat 'ferrero rocher' ---> mr.FIRDAUS NORHISAM sila 'get ready' coklat saya ok  ♬♪♩♭♪)tiada kena mengena sangkut paut langsung pun dengan coklat. So, sila teruskan makan coklat kegemaran anda =)


  • KISAH DONGENG part 3
Makan makanan berminyak menyebabkan si jerawat muncul???
lalalalala~~~Makanan berminyak mc'D, KFC, pizza HUT and 'whatever n ever' tidak menyebabkan jerawat atau menjadikannya lebih teruk okey ***

  • KISAH DONGENG part 4
Sapu krim ala tradisional macam timun, putih telur, gandum and so and so pada kulit boleh membantu kulit berjerawat jadi makin cun???
Ripley's believe it or not ~.~ Bahan2 tersebut actually tidak berfungsi just like ABC pada kulit uooolllsss. The good way to get benefit from makanan ialah dengan memakannya++++p/s : gambar ihsan mr.GOOGLE
lots of love,
noraqilahjohari

TERIMA KASIH SUDI BACA ヅ

COPYRIGHT © SEGALA YANG TERCATAT ADALAH HAK MILIK NORAQILAH JOHARI