"SEGMEN NASZ : BLOGLIST NASZ JUN 2012"

klik banner untuk join segmen nasz

ツ Mood malam ni : rajin nak blogwalking + rehat minda ツ
ツ Saya terjah ke blog nasz, jumpe segmen menarik ツ
ツ Alang-alang dah terjah, join la bagi support kat segmen nasz ツ 
ツ Mana tahu saya tersenarai dalam bloglist nasz bagi Jun 2012 ツ

#copy paste dari blog nasz#

Bulan Mei 2012 dah nak habis. So, saya akan remove Bloglist Mei 2012 dan gantikan dengan Bloglist Jun 2012. Oleh itu, saya nak buat satu segmen simple untuk cari blogger yang sudi join bloglist Jun 2012 saya ini.

Cara nak join:

1. Buat satu entry, copy gambar header saya kat atas dan paste kat entry korang tu. Jangan lupa linkkan ke post ini.

2. Salin tajuk ini, "SEGMEN NASZ : BLOGLIST NASZ JUN 2012"

3. Letakkan link blog saya ini kat bloglist korang. (http://www.mohdnaser.com). Kalau sudi.

4. Publishkan entry korang dan letakkan link kat ruang kat bawah ye?

Itu saja. Korang nak follow saya atau tidak, itu terpulanglah kepada korang.

Segmen ini saya buka sehingga 26hb Mei 2012 jam 11.00 malam. 

p/s : ❤ berkawan biar beribu ❤

lots of love,
noraqilahjohari


TERIMA KASIH SUDI BACA ヅ

7 comments

25 May 2012 at 00:09

thanx sudi join.

from,

Nasz

MOHD NASER.COM

25 May 2012 at 00:15

sama-sama =)

25 May 2012 at 04:58

singgah & follow

http://azievee.blogspot.com

25 May 2012 at 10:55

Salam perkenalan. FOLLOW SINI
http://iezaiezaieza.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-bloglist-nasz-jun-2012.html

26 May 2012 at 11:56

SALAM KENAL NAK JOIN JUGAK

26 May 2012 at 23:32

alahhhhhh..
dah tamat da tempoh..

salam kenall..
done follow u ..:)

jum singgah-jenguk la kat blog sy ea..

http://ceriazaitul.blogspot.com/

27 May 2012 at 10:03

semoga bertambah follower :)

Post a Comment
COPYRIGHT © SEGALA YANG TERCATAT ADALAH HAK MILIK NORAQILAH JOHARI