"SEGMEN : BLOGLIST JULAI 2012 NASZ"

= klik banner untuk join =

Kalau korang berminat nak join bloglist Bulan Julai 2012 Nasz, korang perlu:

1. Buat satu entry baru dengan menge'copy and paste'kan gambar header Nasz di atas di entry baru korang itu. Jangan lupa untuk linkkan ke post blog Nasz.

2. Salin tajuk entry ini, "SEGMEN : BLOGLIST JULAI 2012 NASZ"

3. Korang jawab soalan ini, "Mengapa saya suka terjah dan baca blog Nasz?".
----> Saya suka terjah dan baca blog Nasz kerana blog ini memberi banyak informasi dan banyak mengajar saya dalam menjelajahi dunia 'blogging'. Informasi yang diberikan juga sentiasa padat, tepat dan mudah difahami. Cara penyampaian juga sangat berkesan.

4. Dah siap? Publishkan dan letakkan link entry korang kat ruang komen kat blog Nasz.

Segmen ini Nasz buka sampai 27hb Jun 2012 jam 10.00 malam.

p/s : jom join ramai-ramai =)

lots of love,
noraqilahjohari

TERIMA KASIH SUDI BACA ヅ

17 comments

26 June 2012 at 22:16

dari segmen yg sama
http://nnaaqua91.blogspot.com/2012/06/segmen-bloglist-julai-2012-nasz.html

27 June 2012 at 19:11

macam best..kena join ni..

27 June 2012 at 20:13

@Fakhruddin

jom join ramai2 =)

27 June 2012 at 20:16

@Nurul Nadia

time kasih sudi singgah =)

28 June 2012 at 15:52

Thanx sudi join. saya dah letak link awak di Bloglist Julai 2012. Boleh check ye?

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

28 June 2012 at 16:15

follow sini ^^

jom singgah blog sy tlg like =) http://hazirahramli.blogspot.com/2012/06/saya-masuk-contest-by-friendly-fashion.html

28 June 2012 at 18:09

salam singgah dri segmen sme:)jmput2 la ke blog ye di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-bloglist-julai-2012-nasz.html maseh:)

29 June 2012 at 14:54

salam. singgah dari segmen yang sama :D

dah follow sini

jom ke blog sy :D
http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-bloglist-julai-2012-nasz.html

30 June 2012 at 06:11

wow.. hebatt

1 July 2012 at 00:22

@NASZ

terima kasih =)

1 July 2012 at 00:22

@haz

qiela dh follow awk =)

1 July 2012 at 00:23

@Pecinta pink^^

same2 kasih =)

1 July 2012 at 00:27

@Pecinta pink^^

sori lmbt blas jejak..
qiela busy ckit, bru je smpai kolej 4 the new sem...

1 July 2012 at 00:44

adeh dah terlepas lah. urm..

1 July 2012 at 00:54

@Mrs.BuduBilis

dh singgah ke sane ke mari..hehe =)

1 July 2012 at 00:54

@hamzah ian

hebat? O_o

1 July 2012 at 00:55

@nasir hamzah

join la yg ogos plak ye..slalu2 la terjah blog NASZ..x rugi pn ke sane =)

Post a Comment
COPYRIGHT © SEGALA YANG TERCATAT ADALAH HAK MILIK NORAQILAH JOHARI