Segmen : Mari Berhijab

Nak doodle comel kat atas tu? Klik banner untuk join dan sila ikut syarat-syarat di bawah ni =)

apit cakap :

1. Buat entry bertajuk Segmen : Mari Berhijab dan tempek banner atas tue (DONE!)
2. Sila LIKE page nie ---> http://bit.ly/NxpfVz (DONE!)
3. Tengok juga website di ---> http://bit.ly/L1YhDZ (DONE!)
4. Berikan nama dan warna yang korang nak. (code warna pown boleh) (nama :noraqilahjohari, warna : pink)
5. Kalau belum follow blog nie, sila lah follow. Tiada paksaan. (DONE!)
6. Ajak kawan blogger yang lain untuk join segmen nie. (DONE!) ---> jaakechik, cik yaya
7. Mesti lihat page nie. WAJIB! --> TEKAN SINI (DONE!)
8. Dah siap? Tinggalkan link entry tue di ruangan komen nie. (DONE!)
9. Tempoh : Anytime apit akan tutup. :-)

lots of love,
noraqilahjohari

TERIMA KASIH SUDI BACA ヅ

5 comments

13 June 2012 at 16:17

good luck. dan selamat bersegmen. hehehe.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

13 June 2012 at 17:14

tengkiu tag! selamat bersegmen. jaa pon bt GA esok. hope dpt join ya!

14 June 2012 at 18:50

Goodluck :)

15 June 2012 at 15:44

Salam dear, berminat untuk menempah header? ade fb? Boleh discuss kat sane :)

myravea@yahoo.com

16 June 2012 at 23:39

Doodle.

http://2.bp.blogspot.com/-sj9fJuTZtYQ/T9yoc9bSxzI/AAAAAAAAJV4/EKi4ES37uNU/s1600/noraqilah.png

Post a Comment
COPYRIGHT © SEGALA YANG TERCATAT ADALAH HAK MILIK NORAQILAH JOHARI