PAPERBAG COMEL

Eh, tak sangka kan. Tangan yang tak pernah ada seni ni berjaya hasilkan paperbag comel ni. Sementara tunggu 'posting' kerja, isi masa lapang dengan buat benda-benda comel yang mampu buat saya tersenyum ni bagus juga kan. Dari buang masa makan, tidur, makan, tidur sampai yang badan dulunya 'slim', sekarang dah jadi 'bambam', baik isi masa buat benda berfaedah ni kan. *perasan 'slim'* Erk, berfaedah ke? Untuk persediaan 'akan datang', berguna la kot. Hehe ヅ

Nanti kalau ada masa, nak cantikkan lagi ヅ

Sesuai untuk 'goodies bag' kan ヅ

'cramp' jari ikat riben ni ヅ

lots of love,
noraqilahjohari






TERIMA KASIH SUDI BACA ヅ

16 comments

7 March 2013 at 15:51

cantik n simple :)

7 March 2013 at 18:10

Waahhh nanti boleh la sy order untuk kenduri khawin.. hehehe

7 March 2013 at 20:23

Tp nk wat ssah la jugak . . Jari asyik kne gam pnas je . . Hehe :-)

7 March 2013 at 20:23

Boleh je :-)

7 March 2013 at 20:46

Kreatif..simple tp comel:)

8 March 2013 at 11:12

@~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~

yang penting, bila kite wat sendiri..Ia lebih bermakna :)

8 March 2013 at 12:53

comel nya, nak try buat tp utk apa? hehehe

8 March 2013 at 13:03

cantik :)

8 March 2013 at 14:12

@MarnieyZ

boleh buat untuk event :)

8 March 2013 at 14:12

@Dieba Adieba

:)

8 March 2013 at 15:17

cantiknya... sweet... ^_^

8 March 2013 at 16:31

Gud work...mmg puas hati kalau dpt hasilkan sndr apa yg kita rs perlu dan ramai yg akan lebih menghargainya...keep it up!

9 March 2013 at 13:20

Hehe :)

9 March 2013 at 13:20

thanks :) mmg hepi bila buat ape yg kite suke..

9 March 2013 at 17:37

assalamualaikum ... boleh amik tempahan majlis kahwin nih ... cantik

10 March 2013 at 06:59

Waalaikumussalam :-) insyaAllah klu ade mse dan ksempatan . .

Post a Comment
COPYRIGHT © SEGALA YANG TERCATAT ADALAH HAK MILIK NORAQILAH JOHARI