'SELFIE'

Assalamualaikum, hye! ツ Ada yang rindu saya tak? Oh, perasan! Bajet ramai sangat pembaca setia kat blog buruk ni. Hehe ツ Maaf, dah lama menyepi. Dah hampir setahun saya memasuki alam pekerjaan. Sekejap je kan? Alhamdulillah, rasanya dah dapat menyesuaikan diri. Serius, hidup agak huru-hara dan terumbang-ambing pada mulanya sampai tak sempat nak curi masa ✎ entri. Habuk dah sampai kena vacuum, wax, polish dah ni.

Rindu sangat nak 'blogwalking' sana sini. I'm back! ❀

TERIMA KASIH SUDI BACA ヅ

12 comments

19 February 2014 at 23:02

Welcome back! Hehe :)

19 February 2014 at 23:45

selamat kembali =)

19 February 2014 at 23:51

@Aniq Bukhary

hehe :) thanks

19 February 2014 at 23:52

@Alyani Matshah

thanks :)

20 February 2014 at 09:08

welcome back. hehehe.

20 February 2014 at 09:10

@Nurulee

cam bajet retis je saya kan..hehe :P

20 February 2014 at 19:26

Waw,,, mantappzzz,, hehheheheh,,,

22 February 2014 at 00:54

waa . lamanya menyepi . welcome back . Hehe .

25 February 2014 at 11:53

welcome back! =) follow awk tau..
follow ct jugak kat sini eh..

http://the-red-heart.blogspot.com/

11 August 2014 at 19:32

Singgah sini kejap, hai :)

Al-Quran comel ni tinggal 4 corak je~~~
http://nadyabubble.blogspot.com/2014/08/rainbow-al-quran-madina.html

13 January 2016 at 12:50

Selamat Kembali... Lama x dengar cerita... huhuhuhu

12 June 2016 at 05:56


Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, musik, video, film dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis

Post a Comment
COPYRIGHT © SEGALA YANG TERCATAT ADALAH HAK MILIK NORAQILAH JOHARI